Home | Activiteiten | Kinderfeestjes

Crowdfundingsactie

Steun Het Vliegerteam

Kinderfeest

Maak van een kinderfeest een vliegerfeest

Maak dan van een kinderfeestje een vliegerfeest.  Een leuk idee is om een kinderfeestje te houden dat in het teken staat van vliegeren. Het Vliegerteam kan u daar bij helpen. Standaard is het vanaf 6 tot maximaal 10 kinderen. Meer is uiteraard ook mogelijk. 

Wij verzorgen een 2½ uur durend programma waarbij de kinderen eerst zelf hun vlieger kunnen maken. Om dan vervolgens naar een door u gekozen locatie te gaan om daar de zelf gemaakte vliegers op te laten. 
Tijdens het oplaten van de zelf gemaakte vliegertjes zal het Vliegerteam ook mooie grote en bijzondere vliegers van hun zelf oplaten.

Ook is het mogelijk dat wij op de door u uitgekozen locatie onze tent van 6 x 3 meter neerzetten incl. tafels om daar op de vliegers te maken. Tussendoor krijgen de kinderen ook wat te drinken en een zakje chips. 

En na afloop krijgen ze een officieel vliegerdiploma van Het Vliegerteam.

Afbeelding Maak van een kinderfeest een vliegerfeest
Afbeelding Maak van een kinderfeest een vliegerfeest

Het programma

  • Bouwen van een vlieger
  • Met de zelf gemaakte vlieger vliegeren
  • Demonstratie van Het Vliegerteam
  • Kinderen mogen met bestuurbare vliegers van Het Vliegerteam vliegeren

De vlieger

De vliegers vliegen bij weinig wind, stijgen snel en blijven stabiel aan de hemel staan. Het meest unieke aan dit model is de doordachte eenvoud van in elkaar zetten. D.m.v. dopjes en "slips" die aan de vlieger zitten kunnen de kinderen de vlieger snel en eenvoudig monteren, opspannen en in balans brengen. En met wascokrijtjes, stiften en waterverf kunnen zij een tekening er op maken. 

Het kan niet mis gaan, dus vliegeren maar!

Locatie om te vliegeren. 

Doordat wij naar u komen voor het kinderfeestje hebben wij geen vaste locaties. U moet zelf voor een locatie bij u in de buurt zorgen waar wij dan heen komen en onze stand opbouwen. Belangrijk is wel dat u indien nodig toestemming heb van de beheerder van het terrein. 

Waar moet de locatie aan voldoen?


Vliegeren is leuk en moet ook leuk blijven. Daarom hebben wij een aantal minimale voorwaarden opgesteld waar de locatie om te vliegeren aan moet voldoen tijdens onze activiteiten.

Lees hier meer over de voorwaarden

Wilt u meer informatie over deze activiteit? Dan kunt u ons mailen met vragen. Wij zullen contact met u opnemen en eventueel sturen wij tijdelijke offerte betrevende de kosten.

Heeft u zelf een bepaald idee in gedachten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, want wie weet kunnen wij iets voor u betekenen.
<< Terug