Home | Activiteiten | Demonstraties

Crowdfundingsactie

Steun Het Vliegerteam

Demonstraties

Wij doen het met vliegers

Wij verzorgen demonstraties met  powerkites, stuntvliegers en 1 lijners waaronder onze  Chinese draak van 60 meter. Tijdens deze demonstratie laten de teamleden een aantal mogelijkheden zien op het gebied van de vliegersport. 

Deze demonstratie zal ± 60 min. duren (Maar uiteraard zijn er nog andere mogelijkheden.) Als de wind gunstig is en het terrein is geschikt voor onze Chinese draak dan zullen wij een poging doen om die op het einde van de demonstratie op te laten. 

Ook kunnen wij de mogelijkheid bieden dat bezoekers het ook kunnen proberen met diverse Powerkites (met of zonder begeleiding afhankelijk van de ervaring) die wij daarvoor dan speciaal bij ons hebben. 

Voor het geven van een demonstratie zijn er wel een aantal voorwaarden waar aan voldaan moet worden betreffende de locatie.

Afbeelding vlieger demonstratie
Afbeelding vlieger demonstratie

Locatie om te vliegeren. 

U moet zelf voor een locatie bij u in de buurt zorgen waar wij dan heen komen en onze stand opbouwen. Belangrijk is wel dat u indien nodig toestemming heb van de beheerder van het terrein.

Waar moet de locatie aan voldoen?

Vliegeren is leuk en moet ook leuk blijven. Daarom hebben wij een aantal minimale voorwaarden opgesteld waar de locatie om te vliegeren aan moet voldoen tijdens onze activiteiten.

Lees meer over de voorwaarden

Wilt u meer informatie over deze activiteit? Dan kunt u ons mailen met vragen. 

Wij zullen contact met u opnemen en eventueel sturen wij tijdelijke offerte betrevende de kosten.

Kosten demonstratie pdf Mail ons hier voor meer informatie
Afbeelding vlieger demonstratie
Heeft u zelf een bepaald idee in gedachten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, want wie weet kunnen wij iets voor u betekenen.