Home | Activiteiten | Compleet Programma

Crowdfundingsactie

Steun Het Vliegerteam

Compleet Programma

Vliegeren is plezier voor iedereen

Wij zijn dan tijdens het evenement de hele dag/ochtend/middag aanwezig met onze stand. Van waar uit wij diverse activiteiten verzorgen. En geven doorlopend demonstraties met diverse vliegers. 

Indien er voldoende ruimte is en de weersomstandigheden gunstig, laten wij rond een van te voren bekend gemaakte tijdstip (in overleg met de organisatie) onze Chinese Draak van 60 meter op. Die op de traditionele Chinese manier gemaakt is van bamboe en rijstpapier. 

Voor het oplaten van deze vlieger hebben wij wel minimaal 12 vrijwilligers uit het publiek nodig die daar bij willen helpen. 

Verder bieden wij in onze stand kinderen de mogelijkheid om zelf een vlieger te maken. En ook is het mogelijk om met stuntvliegers van ons te vliegeren, eventueel met hulp als het de eerste keer is. 

 Tijdens al onze activiteiten verkopen wij ook leuke betaalbare vliegers

Afbeelding compleet programma vliegeren
Afbeelding compleet programma vliegeren

Locatie om te vliegeren. 

U moet zelf voor een locatie bij u in de buurt zorgen waar wij dan heen komen en onze stand opbouwen. Belangrijk is wel dat u indien nodig toestemming heb van de beheerder van het terrein.

Waar moet de locatie aan voldoen?

Vliegeren is leuk en moet ook leuk blijven. Daarom hebben wij een aantal minimale voorwaarden opgesteld waar de locatie om te vliegeren aan moet voldoen tijdens onze activiteiten.

Lees meer over de voorwaarden

Wilt u meer informatie over deze activiteit? Dan kunt u ons mailen met vragen. 

Wij zullen contact met u opnemen en eventueel sturen wij tijdelijke offerte betrevende de kosten.

Prijs op aanvraag Mail ons hier voor meer informatie
Afbeelding compleet programma vliegeren
Heeft u zelf een bepaald idee in gedachten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, want wie weet kunnen wij iets voor u betekenen.
<< Terug