Home | Activiteiten | Camping Zomer Tour

Crowdfundingsactie

Steun Het Vliegerteam

Camping / Vakantiepark Zomertoer

Zomertijd, Vliegertijd

In 2018 zijn wij van start gegaan met een nieuwe activiteit de Camping Zomer Tour. 

Wat gaan wij doen? 

De teamleden zullen hun stand opbouwen waar de kinderen met hulp zelf een vliegertje kunnen maken. 

Het zijn kantenklare vliegertjes die ze alleen nog maar in elkaar hoeven te zetten. En die ze dan zelf kunnen versieren met een mooie tekening. 

Tijdens de workshop worden er ook festivalvliegers van ons zelf opgelaten. 

De kinderen die nog even moeten wachten om een vliegertje te kunnen maken mogen in de tussentijd reuzezeepbellen maken. Waar zelfs de ouders nog plezier aan beleven. 

Afbeelding Camping Zomer Tour
Afbeelding Camping Zomer Tour

Ook zullen de teamleden een demonstratie gaan geven met de powerkites. Deze vliegers kunnen heel veel trekkracht ontwikkelen, waarbij het nog weleens voorkomt dat ze mee de lucht in getrokken worden.  

De kinderen die kunnen onder begeleiding zelf één van onze powerkits uitproberen. Deze vliegers ontwikkelen niet zoveel trekkracht en zijn uiteraard geschikt voor kinderen.
En natuurlijk kunnen de kinderen ook met hun zelf gemaakte vlieger gaan vliegeren. 

Kortom het Vliegerfeest EVENT maakt er een vliegerfeest van. En bezorgt de kinderen een leuke middag , ochtend of dag. Bent u eigenaar / beheerder van een vakantiepark of camping dan kunt u voor meer informatie mailen.

Waar moet de locatie aan voldoen?

Vliegeren is leuk en moet ook leuk blijven. Daarom hebben wij een aantal minimale voorwaarden opgesteld waar de locatie om te vliegeren aan moet voldoen tijdens onze activiteiten.

Lees meer over de voorwaarden

Wilt u meer informatie over deze activiteit? Dan kunt u ons mailen met vragen. Wij zullen contact met u opnemen en eventueel sturen wij tijdelijke offerte betrevende de kosten.

Mail ons hier voor meer informatie
Afbeelding Camping Zomer Tour
Heeft u zelf een bepaald idee in gedachten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, want wie weet kunnen wij iets voor u betekenen.
<< Terug