Home | Activiteiten | Braderieën & Jaarmarkten

Crowdfundingsactie

Steun Het Vliegerteam

Braderieën & Jaarmarkten

Zomertijd, vliegertijd. Workshop zelf een vlieger maken

Met succes verzorgen wij al ruim 6 jaar workshops op o.a. evenementen, buurtfeesten, dorpsfeesten, campings, vakantieparken en instellingen. En zelfs ook al op bruiloften. 

Voor kinderen  die er plezier aan beleven en waarbij ze zelf een vliegertje kunnen maken en die ze  kunnen versieren met een  mooie tekening.

En nu gaat het vliegerteam weer een stapje verder om het vliegeren te promoten. Uit ervaring is gebleken dat de kinderen vliegeren leuk vinden en het graag doen. Maar niet alleen de kinderen. Ook de ouders beleven er plezier aan.

Het is nu ook mogelijk Het Vliegerteam ook uit te nodigen op braderieën en jaarmarkten om daar met de kinderen een vlieger te maken. En met ze te gaan vliegeren.

Afbeelding braderien en Jaarmarkten
Afbeelding braderien en Jaarmarkten

Wel zijn daarvoor een aantal voorwaardens aan verbonden. Wanneer Het Vliegerteam hun vliegers oplaten, wat betref de ruimte. Maar ook de veiligheid en wettelijke bepalingen.

Waar moet de locatie aan voldoen?

Vliegeren is leuk en moet ook leuk blijven. Daarom hebben wij een aantal minimale voorwaarden opgesteld waar de locatie om te vliegeren aan moet voldoen tijdens onze activiteiten

Lees meer over de voorwaarden

Wilt u meer informatie over deze activiteit? Dan kunt u ons mailen met vragen. 

Wij zullen contact met u opnemen en eventueel sturen wij tijdelijke offerte betrevende de kosten.

Prijs op aanvraag Mail ons hier voor meer informatie
Afbeelding braderien en Jaarmarkten
Heeft u zelf een bepaald idee in gedachten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, want wie weet kunnen wij iets voor u betekenen.