Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Partners

Partners van Het Vliegerteam Holland

Zonder onze partners was dit allemaal niet mogelijk geweest.

Gesponsorde links

 

Wepa Flyer.

Wil je een mooie vlieger kopen? Of je nu op zoek bent naar een kindervlieger of een sportieve kite, bij WWepa Flyerepa Flyer slaag je altijd. In onze webshop vind je alle soorten vliegers en kites voor alle leeftijden. Niet voor niets is Wepa Flyer al meer dan 50 jaar de nummer één vliegerwinkel van Nederland en België.

 

Het Vliegerteam

Het VliegerteamHet Vliegerteam beheerd diverse websites die gelinkt zijn met de vliegersport, waar onder deze website vliegersport.info. Ook zijn ze altijd aanwezig tijdens de activiteiten van het Vliegerteam EVENTS

 

One.com

One.comBekroonde webhosting voor zowel privé- als zakelijke gebruikers. Als het uw eerste website is, of u een gevorderde gebruiker bent, een One.com webhostingpakket biedt alles dat u nodig heeft.

 

Amazon

Als Nederlandstalige klant kun je nu genieten van een verbeterde winkelervaring op Amazon.de door je Amazonvoorkeurstaal te wijzigen van het Duits naar het Nederlands. Je kunt browsen en winkelen door gebruik te maken van een uitgebreid aanbod aan vertaalde product pagina’s op Amazon.de