Kom jij ook bij ons team?

Het Vliegerteam is altijd op zoek naar mensen met een passie voor het vliegeren. En die het leuk vinden om bij ons aan te sluiten. Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. Het kan zijn voor een demonstratie, workshops voor kinderen of voor allebei. 

Kom jij ook bij ons?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe teamleden die ons team willen komen versterken. Al ruim 5 jaar is Vliegerteam EVENTS actief in de vliegersport met het verzorgen van diverse activiteiten.

Het Vliegerteam verzorgt diverse activieiten, zo als kinderfeestje, workshops voor de kinderen die dan zelf een vliegertje kunnen maken, vliegerlessen en natuurlijk ook demonstraties met diverse vlieger tijdens diverse evenementen door het hele land heen.

Regelmatig krijgen wij aanvragen van o.a. diverse instellingen, scholen en bedrijven die een evenement organiseren en die ons graag willen laten komen. op zoek naar nieuwe teamleden om ons team uit te breiden. Ben jij een buitenmens, hou je van gezelligheid, je kan nog eens goed met kinderen omgaan en je vind het leuk om mee te helpen met het verzorgen van kinderfeestjes en workshops met kinderen en het geven van demonstraties? 

Dan is dit wat voor jou. Heb je zelf geen vliegers dan is dat geen probleem.  Het Vliegerteam heeft genoeg vliegers. En je heb geen ervaring met vliegeren dan leren wij jou wel hoe je moet vliegeren met 1lijners, 2 lijners en vierlijners. Iedereen m/v die ons team wil komen versterken is welkom.

Het Vliegerteam zelf gaat tussen door er ook op uit als er niks op het programma staat. Een dagje gezellig naar bijvoorbeeld de hei bij Ede en nemen eventueel de barbecue mee. En zo hebben wij nog meer leuk activiteiten.

 

Lijkt het jou wel wat en je wil graag meer te weten komen? Stuur dan een email met daarin je leeftijd en wat je allemaal graag nog wil weten naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld bij onderwerp teamlid dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

 Meer over het Vliegerteam;
Gesponsorde links