Home  | Het Team Teamleden Gezocht

Crowdfundingsactie

Steun Het Vliegerteam

Teamleden Gezocht

Doe jij met ons mee?

Gezocht, teamleden die ons team willen komen versterken. 

Al ruim 5 jaar is Vliegerteam EVENTS actief in de vliegersport met het verzorgen van diverse activiteiten.

Zoals kinderfeestje tot diverse activiteiten tijdens evenementen door het hele land heen.En altijd op zoek naar  teamleden om ons team uit te breiden. 

Ben jij een buitenmens, hou je van gezelligheid, je kan nog eens goed met kinderen omgaan en je vind het leuk om mee te helpen met het verzorgen van kinderfeestjes en workshops met kinderen, maar ook om mee te gaan naar andere activiteiten diie wij verzorgen?

Dan is dit wat voor jou. Nu denk je zeker ik kan niet vliegeren en ik heb geen vlieger? Dat is bij ons geen probleem. Het Vliegerteam heeft genoeg vliegers en wij leren het je wel. Iedereen m/v die ons team wil komen versterken is welkom.

Het Vliegerteam zelf gaat tussen door er ook op uit als er niks op het programma staat. Een dagje gezellig naar bijvoorbeeld de hei en nemen eventueel de barbecue mee. En zo hebben wij nog meer leuk activiteiten. 

Lijkt het jou wel wat en je wil graag meer te weten komen? 

Stuur dan een email met daarin je leeftijd en wat je allemaal graag nog wil weten naar  info@vliegerteam.com en vermeld bij onderwerp teamlid dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Mail ons voor meer informatie
Teamleden gezocht
ding Banners van het Vliegerteam

Meer artikelen on deze rubriek: