Over Ons

Het Vliegerteam

Vanaf 2013 verzorgen wij door het hele land activiteiten die in het teken staat van de vlieger.

Home | Over Ons

Van Het Vliegerteam naar Vliegerteam EVENTS

Van het Vliegerteam naar het Vliegerteam EVENTS in een vogelvlucht.

Afbeelding Kevin met een vlieger
Afbeelding Zomertijd Vliegertijd
Afbeelding Dylan met een vlieger op het strans bij Zandvoort

Het Team

Roland
Dylan
Kevin

Het begon allemaal zo rond 1999 / 2000 met het kopen van een vliegertje  voor mijn kinderen en al snel sloeg de vliegervirus toe. De vliegerverzameling breiden zich dan ook gestacht uit/ En als het maar kon gingen we bijna dagelijks even vliegeren. Een jaar later kwam er een website Het Vliegerteam. Waar wij toen met grote regelmatig leuke foto's en vldeo's van ons zelf plaatsten. Om zo het te kunnen delen met onze vrienden en kennissen. 

Facebook bestond toen nog niet. Maar al gauw kwamen er steeds meer bezoekers. En ook mails of wij is wilde komen doen tijdens bepaalde activiteiten. In de eerste instantie hadden wij niet daar niet zoveel zin in. En zo bijzonder vonden wij onze vliegerverzameling ook niet. Maar onze eerste echte opdracht was om met 600 kinderen van de basisschool de Vlieger te Ypenburg te gaan vliegeren om het 15 jarig bestaan te gaan vieren. 

Daarna volgde er nog een paar leuke activiteiten, maar daar hielden wij ons toen ook niet bepaald mee bezig. Het maken van vliegers en het zelf bouwen van een Buggie dat was onze passie. In 2013 kwam er een grote verandering. En dat was het begin van Het Vliegerteam EVENTS. Wij waren zelf al meer dan een half jaar bezig om een chinese draak te maken met traditonele materialen. Totdat er een mail kwam van de Edense Schaapskudde. 

g Roland met een powerkite
Afbeelding Eoland aan het vliegeren bij Zeewolde
Afbeelding Dylan met de Chinese Draak
Afbeelding Roland fotoshoot
Afbeelding Roland fotoshoot
Afbeelding Roland fotoshoot
Afbeelding Roland fotoshoot