Vliegerteam EVENTS

Verzorgd diverse activiteiten o.a. workshops en demonstraties tijdens evenementen en buurtfeesten en ga zo nog maar even door. Ook voor kinderfeestje kunt u terecht bij Het Vliegerteam EVENTS

 

Website Kite Plans

De de website Kit Plans kan je diverse bouwbeschrijvingen downloaden en eventueel zelf uploaden zodat anderen ook kunnen profiteren van leuk vliegers om zelf te maken.

Lees meer...

Website De Vliegersport

Op deze site kan je informatie vinden over de vliegersport. Heel veel onderwerpen komen hier aanbod zo als o.a. de techniek, de geschiedenis en over de vliegersport in diverse landen en de gebruiken er van.

Lees meer...

Website Vliegerteam EVENTS

Het Vliegerteam EVENTS is in 2013 online gekomen. Via deze site kan men alles te weten komen over de activiteiten die Het Vliegerteam allemaal verzorgd tijdens evenementen en anders.

Lees meer...

Website Kitefestivals

Wil je weten waar ergens een vliegerfeest is of je wil zelf een vliegerfeest promoten? Dan kunt uit dat zelf doen door middel van een account aan te maken. Of u stuurt de gegeven door naar de webmaster van de site.

Lees meer...

Website Kinderfeestje

Wilt u wat leuks doen met de verjaardag van uw zoon of dochter? Het Vliegerteam kan u daarbij helpen. Zij maken van een kinderverjaardag een vliegerfeest Zelf een vlieger maken en Het Viegerteam laat ook hun vliegers op.

Lees meer...

 

Dutch Chinese (Simplified) Danish English French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Russian Thai Turkish