Vliegerteam EVENTS

Verzorgd diverse activiteiten o.a. workshops en demonstraties tijdens evenementen en buurtfeesten en ga zo nog maar even door. Ook voor kinderfeestje kunt u terecht bij Het Vliegerteam EVENTS

 

Het Vliegerteam is al 5 jaar toon aangevend met het verzorgen van workshops voor kinderen tijdens diverse evenementen en niet alleen dat.

Ook verzorgen zij met even z"n groot succes kinderfeestjes op locatie.  Wilt u en verjaardagsfeestje organiseren voor uw dochtertje of zoontje i.s.m. Het Vliegerteam dan komen zij naar de door u aangegeven plek waar dan de tent opzet wordt  en alles klaar maken voor het feestje.

De kinderen kunnen dan  hun eigen vliegertje maken. En als die klaar is er mee gaan vliegeren. Ook mogen de kinderen met enkele vliegers van Het Vlegerteam vliegeren. Alle producten die gebruikt worden om de vlieger op te pimpen zijn op waterbasis. Zij de de vlieger beschilderd hebben kunnen die op een speciaal daarvoor gemaakte lijn die even laten drogen.

En mogen dan met een vlieger van Het Vliegerteam alvast vliegeren en tussendoor worden er ook zakjes chips uitgedeeld en de kinderen kunnen onbeperkt limonade drinken.

Tijdens het kinderfeestje zullen de teamleden van Het Vliegerteam ook nog grotere vliegers van hun zelf oplaten als de wind uiteraard meewerkt.

Kortom Het Vliegerteam maakt van een kinderfeestje een echt vliegerfestijn.

Kijk hier voor meer informatie op hun andere website EVENT.vliegerteam.com

 

Gerelateerde artikelen:

 

Dutch Chinese (Simplified) Danish English French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Russian Thai Turkish